Savupiipun ja hormin korjaus pinnoittamalla tai putkittamalla

Korjaamme kunnostusta vaativan hormiston joko pinnoittamalla tai putkittamalla, riippuen hormien kunnosta ja tulisijan käyttötarkoituksesta. Paikallinen hormiasiantuntijamme kuvaa hormit koko mitaltaan, jotta turhilta kustannuksilta vältytään.

Tarkistamme korjaustarpeen kuvaamalla hormiston koko pituudeltaan maksutta, joten emme korjaa piippuasi mikäli sille ei ole tarvetta. Varaa ilmainen kuntokartoitus tästä

Hormin pinnoitukset

Hormin pinnoituksessa käytämme liukuvalumenetelmää.
Liukuvalumenetelmässä hormin sisäpintaan valetaan uusi, rakennetta lujittava saumaton pinta. Näin saadaan takuuvarmasti paloturvallinen hormisto.


Lue lisää hormin pinnoituksesta

Hormin putkitukset

Hormi voidaan korjata myös putkittamalla. Tällöin hormin sisälle asennetaan haponkestävästä teräksestä valmistettu sisäputki. Putki voi tarpeen mukaan olla myös joustava teräsputki, jolla päästään hormissa olevien mutkien ohi.


Lue lisää hormin putkituksesta

Varmista kotisi paloturvallisuus hormisaneerauksella

Suomessa on vuosittain noin 6000 rakennuspaloa.* Valitettavan moni rakennuspaloista johtuu huonokuntoisista tiilihormeista, joista syttyvä palo olisi ollut vältettävissä saneeraamalla hormi ajoissa paloturvalliseksi. Pyydä hormiasiantuntijaamme varmistamaan talonne hormin paloturvallisuus, jos asut 80-luvulla tai sitä aikaisemmin rakennetussa omakotitalossa, jossa on muurattu savupiippu.

* Pelastustoimen resurssi- ja onnettomuustilastojärjestelmä, PRONTO

Kuvaamme hormistonne kunnon maksutta!

Paikallinen hormiasiantuntijamme kuvaa hormistonne kunnon koko pituudeltaan hormikameralla maksutta Pohjois-Savon alueella, jotta saatte tarkan ja totuudenmukaisen kuvan hormistonne ja savupiippunne tilasta.

Soita suoraan 050 463 3885

Hormitarkastus on täysin maksuton eikä se velvoita sinua mihinkään