Tiilikaton pinnoitus ja suoja-ainekäsittely

Huoltamattomana tiilikatto sammaloituu, joka aiheuttaa katteen nopean haurastumisen. Haurastunut tiilikate imee itseensä vettä, ja rapauttaa koko vesikatteen aiheuttaen kalliiksi tulevia vuotoja ja vesivahinkoja.

Tiilikaton värillinen pinnoitus eli maalaus – katolle vuosikymmeniä lisää elinaikaa

Maalaamalla tiilikatteesta saadaan nopeasti uudenveroinen, mikäli aluskate ei ole päässyt vielä rappeutumaan. Tarkistamme tarvittaessa aluskatteen kunnon, ja korjaamme vuotokohdat.

Jos tiilikaton huoltoa on laiminlyöty, katon pesu on tehty liian kovalla paineella tai tiilen pinta on iän myötä rappeutunut on katto todella otollinen kasvualusta kattotiiltä rapauttavalle sammaleella ja muulle kasvustolle.

Tällöin suosittelemme tiilikaton värillistä pinnoitusta, jota kutsutaan myös tiilikaton maalaukseksi tai vain tiilikaton pinnoitukseksi. Pinnoitettu tiilikatto jatkaa katon käyttöikää kymmenillä vuosilla mikäli tiilet ovat muuten rakenteellisesti hyvässä kunnossa.

Tiilikaton pinnoitus on myös hyvä tapa kohentaa koko talon ulkonäköä, sillä tiilikaton väri voidaan vaihtaa pinnoittaessa. Pinnoituksen lopputulos on kuin uusi tiilikatto!

Tiilikaton pinnoituksessa katon pinta pestään huolellisesti korkeapainepesurilla jonka jälkeen pintaan laitetaan kasvuston torjunta-aine. Tiilikatto pinnoitetaan kahteen kertaan kestävän ja kauniin lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Varaa maksuton kuntotarkastus tiilikatollesi

Kartoitamme maksutta kattonne tilanteen sekä annamme selkeän tarjouksen kuinka paljon tiilikaton maalaus tulisi taloonne kustantamaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kuntotarkastus ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.